Blåmandag!

Jeg hadde planlagt å kalle det neste innlegget for blåmandag, lenge før jeg våknet til nyheten om at musikklegenden, ikonet og popstjernen over alle stjerner David Bowie var gått bort. For en nedtur! Senest i går hadde jeg tenkt å sjekke ut det nyeste albumet hans, Blackstar, som ble lansert på 69-årsdagen hans, for bare tre dager siden. Det er få gjenlevende artister jeg har hørt så mye på, danset så mye til, og som jeg fortsatt ved jevne mellomrom setter på. Lista over favoritter tar liksom aldri slutt. Og låtene hans holder seg etter min mening like bra i dag, som tilbake på 70- og 80-tallet. Jeg nevner i fleng Life on Mars, Changes, Ashes to Ashes, Space Oddity, Let’s Dance, China Girl, Young Americans, Fame, Fashion, Heroes, Dancing in the Streets, for bare å nevne noen. I dag er det bare en ting å gjøre, nemlig spille de alle sammen på nytt. Igjen og igjen.

RIP, du bra mann! ❤

Om BRA DAMER!

VIBEKE STIANSEN Journalist og stylist med mer enn 18 års erfaring fra magasiner som [mag], Det Nye, ALT for damene, Norsk Ukeblad, Hjemmet, Kamille, Bonytt, Tara, Foreldre & barn.no og BAM. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker tips og råd! Jeg er også tilgjengelig for journalistiske oppdrag, styling og foredrag. vibekestian@gmail.com eller 932 45 303.
Dette innlegget ble publisert i Bra mann!, Musikk og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s