Nytt år, nye muligheter…

2016 er allerede fire dager gammelt. Men det var liksom først i dag at hverdagen og det nye jobbåret kom stormende inn i livet mitt igjen. Jeg bråvåknet klokka 06, FØR klokka ringte. Det skjer jo aldri!! Jeg hadde psyket meg opp i hele går til at dette kommer til å bli hardt, men følte meg faktisk ganske så pepp. Utrolig nok. I 10-tiden kom den første knekken. Den første av mange. Så trøtt, så trøøøøtt. SÅÅÅ TRØTT!!! Og jeg innså allerede da at dette kom til å bli en veldig lang dag.

Vel, det var egentlig ikke min første dag tilbake på jobb det skulle handle om. Men altså dette med nytt år, nye muligheter – og en ny start. Jeg elsker tanken på at et helt år ligger ubrukt foran oss, og vi kan fylle det med akkurat det vi ønsker. I hvert fall langt på vei. I kjent stil skorter det ikke på planer for mitt 2016, i hvert fall. Her kommer noen av dem:

SUNNHET

 • Det første er vel nesten obligatorisk. Alle snakker om det, men bare noen få klarer å leve med det. Jeg kan med en gang tilstå at jeg er altfor glad i god mat til å kutte ut alt som er godt (les: smør og fløte i utvalgte retter). Men mitt mål for 2016 er å google meg fram til – og teste ut – sunne og GODE matretter. Det trenger jo faktisk ikke ligge noen motsetning i det. I’ll keep you posted, om det dukker opp noe som er verdt å dele!

MINDRE SØTT

 • Say no more! Et punkt som utvilsomt henger sammen med det forrige.

TRENE MER

 • Hørt den før? Jepp! Jeg som nesten aldri hadde trent i hele mitt liv, begynt å trene i fjor. Det kan så klart ha noe å gjøre med at jeg fikk draget på DEN hotte typen, omtrent samtidig, og derfor fikk et intenst behov for å finne formen sjæl. Her hører det med til historien at jeg har funnet meg «lillebroren» til Lars Monsen. Noe som betyr, i prinsippet, at jeg har blitt Trine Rein… Nuvel, målet mitt er i hvert fall å trene minst like mye i 2016 som i 2015 – for helsas skyld, så klart! 😉

BLOGGEN

 • Altså, jeg har jo så mange planer, tanker og morsomme ideer for bloggen. Det synes jeg i hvert fall selv, sånn i all ubeskjedenhet. Men så strekker liksom ikke tiden helt til. Samtidig har jeg innsett at i bunn og grunn handler jo alt om selvdisiplin, og at du får tid til det du virkelig vil. Hilsen Agnes Ravatn og boka hennes, Oppdrag Sjølvdisiplin. Boka er lest, forstått, men liksom ikke helt gjenomført i det virkelige livet. Ennå. Aldri for sent, er det noe som heter. Minst et blogginnlegg om dagen er herved notert på blokka (i hvert fall i ukedagene).

BRA DAMER

 • Bloggen heter bra damer. Det forplikter! Jeg møter jo stadig vekk bra damer på min vei. Et av målene for bloggen i 2016 er derfor å skrive mer om noen av disse. Litt sånn – bra damer tipser deg om bra damer! Noen som kan inspirere, være verdt å følge med på eller vite om at finnes. Der sa jeg det visst høyt også. DET forplikter!!!

LÆRE NOE NYTT

 • Jeg har gått en stund, sånn i all hemmelighet, og tenkt at jeg så veldig gjerne kunne tenke meg å lære mer om videofilming. Eller mer presist –  hvordan sette sammen forskjellige klipp til morsomme videosnutter. For eksempel av en kveld, en helg, ferietur, sommer osv – for til slutt å legge på perfekt musikk i bakgrunnen. Tror nemlig ikke det trenger å være så vanskelig. Ei heller veldig avansert. Men om jeg får det til, gjenstår jo å se. Følg med, følg med i neste episode!

OVERORDNET MÅL

 • I år som i fjor, og året før der, er og blir mitt hovedmål nok likevel dette:

46925_do-more-of-what-makes-you-happy-245219-320-571

Så enkelt og så genialt. Det eneste du trenger å gjøre for å få det til, er å finne ut hva akkurat det er. En super øvelse i seg selv! Og det aller beste? Dette er et nyttårsforsett som ikke kan mislykkes! I så fall er det bare min egen skyld.

Uansett mål eller ikke mål, jeg ønsker deg et spennende, morsomt, lærerikt og fantastisk nytt år! Måtte det bli det aller beste, så langt ❤

2 kommentarer

 1. Jeg håper virkelig du får til det planlegger for året. I alle fall var det gode forsett. Jeg kjenner på at jeg ikke skal pålegge meg selv nyttårsforsett jeg vet jeg ikke kommer til å klare, men heller tenke at jeg skal prøve å være den beste utgaven av meg selv. Lykke til..og du, kjekk type altså!

  Likt av 1 person

  • Tusen takk for utrolig hyggelig kommentar, Fru Tunheim! 🙂 Synes din vri var knakende god også. Det gjelder å ikke legge lista altfor høyt. Men håper likevel jeg får til noe av det jeg skrev om. Og ja, veldig fornøyd med mannen, altså 😉 Ønsker deg et nydelig 2016 – og lykke til, du også!! Klem fra Vibeke 🙂

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s