Finest på festen: Stort halssmykke!

Et superenkelt triks som redder hvilken som helst kjolekrise – er et stort pyntesmykke i halsen. Eller et såkalt statementsmykke. For ordens skyld, det kan også være et par store øredobber, et armbånd eller en diger ring. Men uttrykket er mest brukt i forbindelse med et stort halssmykke. Make a statement! Rett og slett. Og da skal det være stort. Og virkelig synes!!

Tilbake til kjolekrisen! De fleste av oss har sannsynligvis den lille sorte (kjolen) hengende på lur. Selv om kjolen ikke er så spennende i seg selv, blir den straks nettopp det med et stort smykke i halsen, som vil tiltrekke seg fokus – og umiddelbart høyne glamfaktoren mange hakk!

Ikke minst er det perfekt til en kjole (eller topp) med litt dyp utrigning, som du ikke føler deg helt fortrolig med. Da kan et stort smykke i halsen få deg til å føle deg litt mer kledd. Pluss ekstrabonus – det ser superlekkert ut også!

Et statementsmykke er dessuten et supert triks, dersom du kommer rett fra jobb og skal på fest. Har du for eksempel på deg en enkel topp, blazer og noen smale jeans – trenger du bare tilføre et stort smykke i halsen, samt kanskje bytte ut hverdagsskoene eller støvlettene med et par killer heels. Og vips! er du klar for festen!! ❤

Her noen forslag som du kan velge i akkurat nå: 199HM_Stort metallisk smykke i gull fra H&M, kr 199.179_zara_Litt mindre dominerende gullsmykke med grønne pyntedetaljer fra Zara, kr 129.149_mango_Hengende gullsmykke med pyntestener fra Mango, kr 149 (på salg).

149_Lindex_Sølvsmykke med glitrende strass-stener fra Lindex, kr 149.

129HM______Gullsmykke med rød pyntesten fra H&M, kr 129.114Mango_Gullsmykke med forskjellige pyntestener fra Mango, kr 114 (på salg). 199_zara_Hengende langt gullsmykke fra Zara, kr 199.129_Hm_Sølvsmykke med pyntestener og mange detaljer fra H&M, kr 129.124_mango_-Gullsmykke med pyntestener fra Mango, kr 124 (på salg).

(Foto: Produsentene)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s