Mardou & Deans veldedighetsuke!

12244255_10153335530167149_1202911941764311424_o

Den norske designerduoen Madou & Dean består av Ingrid Bredholt og Patrik Rosenfors. Siden 2007 har de designet casual wear for et trendbevisst publikum, ofte med en base bestående av jeans og skinnjakke, kombinert med en rekke andre stilige plagg. I tillegg til tre butikker i Oslo, driver de også en egen nettbutikk som du kan titte innom her.

Denne uken (21.-28. november) arrangerer de veldedighetsuke, hvor du mot å levere inn brukte klær, uavhengig av merke, får 25 % på jeans og strikk. Alle klær som doneres vil bli levert videre til mennesker i nød. Tiltaket er et samarbeid med non-profit organisasjonen Amadia Internasjonal, som primært jobber med bistands- og utviklingsarbeid, og som har et hjerte spesielt for barn og unge i nød.

Bra damer heier på norsk design – og slike bra tiltak! ❤

(Foto: Produsenten)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s