Shopping: De ultimate partyskoene!

De er liksom ikke til å unngå å legge merke til, de nye partyskoene fra Eurosko. Jeg  har gått forbi dem mange ganger nå, og de ser rett og slett utrolig bra ut. Med et sånt par sko, trenger du egentlig ikke så mye annet. Det holder lenge med en enkel kjole ala den lille sorte. Og det aller beste? De kommer i to forskjellige hælhøyder, i både sølv og gull (og sort), og koster ikke skjorta. Men de er ikke de eneste som har lekre partysko på menyen. Jeg har tittet litt rundt og funnet noen flere alternativer. Her er det bare å velge seg en favoritt – og rocke brakka på årets julebord! ❤15H5949_8_115h5945-2d-0001-orgSølvsko med høy hæl, kr 699 og gullsko med medium hæl, kr 599. Begge kommer i både sølv og gull, og begge er fra Eurosko/www.eurosko.no.

6112001091_2_1_1Laminerte skinnboots i gull fra Zara/www.zara.no, kr 799.

7224001091_2_1_1Gullglitrende pumps med ankelrem fra Zara/www.zara.no, kr 559.hmprodRøde lakkpumps med høye hæler fra H&M, kr 399.hmprod-3Sort glitterpumps med høy hæl fra H&M, kr 399.glitter-sandal-exp15-silverSølvglitrende sandal fra Bianco, kr 499.strap-party-sandal-jja15-bronzeGullsandal fra Bianco, kr 599.

(Foto: Produsentene)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s