Makeuptips: Cc-cream fra Lancôme!

Noen ganger kan jeg være litt treig, men vil likevel dele med dere dette gode makeuptipset, selv om produktet strengt tatt ble lansert i fjor. Nylig var jeg nemlig på fotoshoot, og modellen hadde superfin hud, med bare antydning til røde partier noen få steder. Da fant jeg frem CC-kremen til Lancôme, og den funket så utrolig bra!! Den både jevnet ut og blendet naturlig inn i huden, uten at den så sminket ut. Med andre ord et supert alternativ for deg som ikke er så glad i heldekkende foundation. CC står jo for colour correcting, og det er nettopp det den gjør. Jevner ut hudtonen og gir ekstra glød. Blir du fort tørr i huden på denne årstiden, slik som meg, kan det være lurt å bruke en god fuktighetskrem først. Matt eventuelt ned med et lett pudder på toppen til slutt (oppå cc-kremen), dersom du har lett for å bli blank i løpet av dagen. CC-kremen til Lancôme har fått navnet City Miracle, og har blitt testet i noen av verdens største og mest forurensede byer. Tanken er at den skal gi god beskyttelse mot nettopp dette, i tillegg til at den har solfaktor 50. Med andre ord helt perfekt for deg med en moden hud, og som er opptatt av skjerme den mot ytre faktorer som sol og forurensning.

Lanc_ocirc_me_City_Miracle_SPF_50_50ml_1404127288CC-kremen City Miracle med spf 50 fra Lancôme, kr 295 hos Vita.no.

 

3 kommentarer

 1. Først og fremst – takk for en herlig inspirerende blogg! Jeg bruker CC-kremen fra Supergoop (etter tips på bloggen din), og jeg er kjempefornøyd med den. Nå lurer jeg på om jeg skal bestille en ny når tuben er tom, eller om jeg skal prøve denne fra Lancôme. Litt for variasjonens skyld, litt pga de beskyttende kvalitetene som du beskriver. Gir denne et like naturlig resultat som Supergoop?

  Liker

  • Hei Elisabeth! Og beklager litt sent svar! Først og fremst, tusen takk for hyggelig tilbakemelding på bloggen. Veldig gøy å høre at du liker den! Så til CC-kremen som du spurte om. Supergoop var ganske riktig min hovedfavoritt, men den har visst seg å være vanskelig å få tak i/veldig ofte være utsolgt, derfor har jeg en stund vært på jakt etter en ny. Og ja, jeg må si at Lancôme har en perfekt erstatter. Men vi er alle forskjellige, med forskjellige utgangspunkt og behov, så kan jo ikke love at du blir like fornøyd som meg. Men det er jo alltids lov å håpe! God klem fra Vibeke 🙂

   Liker

   • Tusen takk for svar! Ja, det er sant, vi er alle forskjellige. Men det er så mye å velge mellom der ute at det er greit å ha noe å gå etter. Jeg har funnet mange nye favoritter på denne måten 🙂 Ha en fortsatt fin dag!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s