De fineste overgangsjakkene!

Kaldt, varmt, kaldt, varmt! Noen som kjenner seg igjen? Det er kaldt om morgenen, blir ganske varmt i løpet av dagen, og mot kvelden blir det kaldere igjen. I overgangen mellom sommer og høst er det neimen ikke lett å vite hvordan man skal kle seg. Jeg har derfor funnet fram de fineste overgangsjakkene for deg. Et lurt tips er å kjøpe jakken litt stor, dersom du ønsker at den skal ha lengre levetid. Da får du nemlig plass til en deilig strikkegenser inni etter hvert.

Zara999_

Parkasen er den perfekte mellomsesongjakken. Denne er uten fôr, og super å ha på eller med i disse skiftende sensommerdager. Velger du en litt tykkere variant, har du en super jakke som kan brukes hele året. Denne er i bomull, har ermer som kan brettes opp,  kommer fra Zara.no og koster kr 999.

getimageSesongens heteste trend er utvilsomt de poncholiknende capene. Bruk den som et alternativ til en lang kardigan, og sleng den utenpå et enkelt hverdagsantrekk. Gjerne med jeans, skjorte eller høyhalser og noen lekre boots. Denne har ruter, kommer fra Kappahl.no og koster kr 279.

70234395101_m

En av sesongens trendfarger er, og som jeg kommer til å gjenta til det kjedsommelige, utvilsomt burgunder. Å skaffe seg en overgangsjakke i denne fargen blir derfor alt annet enn feil, om du er på jakt etter noe nytt og ønsker å følge de nye fargetrendene for høsten. Burgunder jakke med utvendige lommer fra Gina Tricot, kr 699.

51055513_69-99999999_01

Losjakken er tilbake, og er en fin jakke både i høst, men også utover mot vinteren. I hvert fall om du går for en med ullblanding, slik som denne fra Mango.com til kr 1699. En tidløs klassiker, som vil holde seg mange sesonger fremover.

hm799Et retroinspirert og stilfult mønster som dukker opp igjen, er det såkalte hundetannsmønsteret. Kombinasjonen sort/hvitt er både klassisk og lekkert på samme tid, og perfekt for deg som ønsker litt eleganse inn i hverdagen. Denne kåpen kommer fra H&M.com og koster kr 799.

1999_mango

En trench er den perfekte overgangskåpen, siden den er relativt tynn i stoffet. Ønsker du å oppgradere til sesongens mest omtalte variant, velger du en i semsket skinn for en herlig 70-talls- og bohemaktig look. Kombiner den gjerne med jeans med sleng og en romantisk, hvit blusevariant nå i overgangen til høst. Skinntrench fra Mango.com, kr 1999.

Love_Biker_jkt_black.jpg.transformcecilia_leather_Burgundy.jpg.transform

Skinnjakken har nærmest blitt for et helårsplagg å regne. Utenpå i sommerhalvåret, og innendørs eller som en mellomjakke om vinteren. Den har langt på vei erstattet blazeren, eller i hvert fall gitt den tøff konkurranse, som en super jakke til å slenge utenpå. Enten som en del av et spennende hverdagsantrekk, eller i kombinasjon med en romantisk kjole, for å gjøre uttrykket litt mer rocka. Disse to kommer fra Vivikes og koster kr 2999.

(Foto: Produsentene)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s