Ny favoritt i sminkevesken!

Siden jeg nå også har begynt å gjøre litt makeup i forbindelse med fotoshoots, kjenner jeg mye på hvor viktig det er å ha utstyret i orden. I den anledning har jeg lyst til å dele min nye foundationfavoritt, nemlig Le Teint Encre de Peau fra YSL. For det første er den superlett å påføre, og så legger den seg som et fløyelsmykt lag på huden. Selve konsistensen er veldig tynn, men likevel har den god dekkevne. Noe som er en fordel om du har litt røde partier eller pigmentflekker, slik som meg. Resultatet er en jevn og fin hud, uten at den ser altfor sminket ut eller legger seg som en maske. Den er også såkalt long lasting, som gjør at den holder seg godt og sitter lenge. Det beste er at den kommer i hele 12 forskjellige nyanser, og at den også har solbeskyttelse, spf 18.

Generate.ashx

Foundationen selges blant annet kjennom Kicks.no, og der ligger den på kr 440.

(Foto: Produsenten)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s