Maigret + Lancôme = sant!

Lancome_Caroline_de_Maigret_fall_2015_makeup_Parisian_Inspiration1

Jeg fant nettopp ut at franske Caroline de Maigret, som jeg med jevne mellomrom har skrevet om på bloggen her, denne høsten lanserer sin egen makeupkolleksjon i samarbeid med Lancôme. Som en del av denne kolleksjonen finner vi et spesialdesignet makeupkit, uformet som en liten clutch, som inneholder alt du trenger for en avslappet hverdagslook. Noe som nettopp er de franske kvinnenes spesialitet. Caroline de Maigret var forøvrig medforfatter av boken How to be Parisian wherever you are, som kom ut ifjor. Nå er hun altså aktuell med sin første makeupkolleksjon.

Generate.ashx

Selve makeupkit’et inneholder fire øyenskygger, en highlighter, en rouge, tre øyenbrynsskygger og to spesialpensler. Kit’et selges blant annet gjennom Kicks.no, hvor det koster kr 655. I tillegg inneholder kolleksjonen også tre kajaler, en burgunder (!) maskara, en egen øyenskyggepalett, tre monoskygger, tre neglelakker og selvfølgelig en rød leppestift, samt to mer avdempede nyanser. Med andre ord alt du trenger for en avslappet og elegant paris chic-look!

Her ser du hvordan kreativ makeupartist for Lancôme, Lisa Eldridge, legger en lekker hverdagsmakeup på henne ved å bruke denne kolleksjonen. I videoen nevner Caroline blant annet at de harde kajalstrekene som funket når du var 18, ikke ser like bra ut lenger. Noe som er et veldig godt poeng og tips verdt å notere seg! Selv fylte hun nemlig 40 i februar, og er virkelig en bra dame til inspirasjon ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s