Røverkjøpet!!!

Å kjøpe jeans er kanskje bortsett fra bikini, noe av det vanskeligste jeg vet. Tror ikke jeg har så unormal kropp, men det å finne en som sitter fint, kan rett og slett være et mareritt. Den bør helst ikke være for høy på livet, men heller ikke for lav, slik at mine lovehandles tyter utenfor. Men nå begynte det virkelig å bli krise på jeansfronten, siden jeg snart har slitt ut alle mine tidligere favoritter. De begynner rett og slett å gå i oppløsning. Men ikke på den sexy måten! Tvert om, med store hull på helt feil plasser…

Ved en ren tilfeldighet svingte jeg innom Cubus i dag. En butikk jeg liksom tenkte jeg hadde vokst fra. Ikke i bredde, men i alder. Men der tok jeg skammelig feil! For skulle du sett. Jeg prøvde meg bare for gøy på Jegging Jane. En slags crossover mellom jeans og leggings. Men denne varianten var likevel mer jeans enn en del andre varianter jeg har sett. Jeg hadde liksom lyst på en jeans, ikke en tights! Denne hadde i tillegg et utrolig mykt og behagelig stoff, og syyyykt mye stretch. Lykken var stor, da jeg faktisk måtte gå ned en størrelse fra jeg pleier. Ikke at det er det som betyr noe, men likevel en god følelse. Jeg kan ikke nekte for det. Som ikke det var nok – en bukse kostet kr 299, to kr 499. Og buksa satt som et skudd! Så da slo jeg til på to, jeg. En i mørkeblått og en i sort. Så er du på jakt etter en ny skinny jeans, kanskje dette er buksen for deg? 7050218414055_f_7157277_l_jegging_janePs! Ikke la deg lure av de smale bena på bildet! Jeg har ikke spesielt smale legger og ben, men her snakker vi mye stretch!! (Foto: Produsenten)

Én kommentar

  1. Jeans er et mareritt, det skal være sikkert! Jeg er en str mindre rundt midjen enn rundt hofter og lår, noe som byr på en ekstra utfordring. Men Cubus har overrasket positivt før, så takk for tips 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s