Badesko – kun for gamle tanter?

5e5dc0da607f18168d73638e7e40a642

På en skala fra en til ti, hvor tantete er det å bruke badesko på badestranda?

Grunnen til at jeg spør har sitt utspring i en egenopplevd, sann historie fra virkeligheten. Sist søndag så jeg nemlig mitt snitt til å slange meg noen timer i solen, nærmere bestemt på Hvervenbukta, som er et av de nærmeste badestedene i mitt nærmiljø. Men da hodet begynte å koke og kroppstemperaturen bli uforsvarlig høy, så jeg ingen annen utvei enn å dyppe mitt bleke legeme i Bunnefjorden. I utgangspunktet relativt uproblematisk, hadde det ikke vært for at det slettes ikke finnes noen lekker sandstrand/bunn å vasse utover på. Tvert imot består havbunnen av ymse stein i forskjellige størrelser, dekket med et hvitt lag som jeg har lært heter rur. Og rur har skarpe kanter. VELDIG skarpe kanter. Så innen hele badeseansen var over, og jeg på elegant vis hadde forsøkt å manøvrere meg opp av vannet igjen, fryktelig ustø på beina grunnet det mildt sagt ujevne underlaget, kunne jeg konstantere intet mindre enn fire blødende kutt på siden av og under bena. Vi snakker selvsagt ingen veldig dype, må-sys-kutt, men likevel. Det var IKKE veldig behagelig!

Så tilbake til spørsmålet. Er det bare gamle tanter som bruker badesko?? Det rare var at det badet folk der i ett kjør, og jeg kan ikke si at jeg så så mange andre med verken badesko eller blødende føtter. Og hvor får man egentlig tak i badesko? Gjerne av det litt elegante slaget.

Bill. mrk: Svar mottas med takk!!!

(Foto: Pinterest.com)

4 kommentarer

  1. Badesko er jo kjempepraktisk! Jeg ferier en del i Hellas, og der er det i alle fall helt vanlig å bruke badesko, spesielt der det er litt steinete osv. Jeg vet at jeg har sett badesko i nøytrale farger som likner litt på en ballerinasko, men jeg klarer ikke å komme på hvor det var i farten, dessverre.

    Liker

    • Takk for svar, Karianne!! 🙂 Glad for å høre at du sier det. Dette er nemlig ikke første gang jeg har tenkt tanken. Er så lei av å få småkutt på føttene. For selv om de bare er på overflaten, kan de svi skikkelig! Du får gi lyd om du ser noen som du kan anbefale. Fortsatt god sommer til deg! Vibekeklem 🙂

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s