Skjønnhetstips: BB til bena!

Noen av dere husker sikkert BB- og CC-bølgen, som var over oss for en liten stund tilbake? Jeg sikter altså til ansiktskremene som ble kalt Beauty Balm og Colour Correcting-cream, derav BB og CC. De stod på en måte for en helt ny generasjon kremer, som hadde det til felles at de skulle «tenke sjæl». Altså tilpasse seg hver enkelt hudtype, glatte ut der det trengtes, gi fukt, glød, eller justere ujevn fargetone/pigmentering. Og min store favoritt ble umiddelbart (og er det fortsatt) CC-kremen fra Supergoop! Det ryktes dessverre at den ofte er utsolgt og vanskelig å få tak i, men den er absolutt verdt det om du får fatt i den. Jeg bruker den daglig i stedet for foundation, og så digger jeg at den også har solfaktor 35.

Men nå har det kommet en ny type BB-cream, nemlig en som er beregnet for bena! Dette er jo helt genialt, spør du meg. For kanskje er du en av dem som aldri blir skikkelig brun på bena, eller ikke orker å bruke all fritid på å pushe sol på stranden. Eller kanskje du rett og slett ikke har startet ferien ennå. De fleste av oss kjenner vel igjen følelsen på starten av sommeren, når vi skal flashe de melkehvite leggene?  Selv har jeg en tendens til å bli ekstra brun på kneskålene, og selve føttene, når fargen først kommer, men det kan virke som leggene mine ikke er velsignet med like mye pigmenter. For ikke å glemme alle blåmerkene jeg altfor lett får … Jeg ble derfor superhappy da jeg fant ut at Biotherm i våres faktisk lanserte en BB-krem for kroppen. Når den kommer ut av tuben sin, ser den helt hvit ut, men så får den etter hvert en gyllen bruntone når du smører den på. Husk bare å smøre den ekstra godt ut, så du ikke får skjolder! Dette blir nærmest som en lett foundation for bena, og som gir deg en litt jevnere brunfarge. Eller bare litt glød, dersom du er helt i starten på solesesongen. Den kan dessuten helt fint også påføres armer, hals eller andre områder hvor du sjelden blir brun.

Happy sommer, alle sammen! ❤image001

Lait Corporel BB Milk har en veiledende pris på kr 180.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s