H&M satser på makeup!

Fra og med høsten av, har H&M bestemt seg for å satse tyngre på makeup. Noe som innebærer at alle nåværende makeupprodukter blir erstattet med tilsammen 700 nye artikler. Utvalget kommer til å deles inn i to hovedkategorier, hvor den ene skal være en mer eksklusiv serie, mens den andre skal ha et mer miljøbevisst fokus med Ecocert-godkjente produkter. Alle makeup-produktene vil også bli tilgjenglige på nett. En liten smakebit får du her:

9205_PR_01_sRGB_300-19205_PR_04_sRGB_300-1

 

(Foto: Produsenten)

Om BRA DAMER!

VIBEKE STIANSEN Journalist og stylist med mer enn 18 års erfaring fra magasiner som [mag], Det Nye, ALT for damene, Norsk Ukeblad, Hjemmet, Kamille, Bonytt, Tara, Foreldre & barn.no og BAM. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker tips og råd! Jeg er også tilgjengelig for journalistiske oppdrag, styling og foredrag. vibekestian@gmail.com eller 932 45 303.
Dette innlegget ble publisert i Nyhet, Shopping, Skjønnhet og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s