Helt maksimalt!

Trenden med fotside kjoler har jo tatt fullstendig av. Nå kan du finne en maxikjole i omtrent hver eneste butikk, og til de fleste anledninger. Enten du er på jakt etter en hverdagskjole til å sose rundt i, skal i konfirmasjon/bryllup eller på fest med gode venner.

Er du ikke veldig høy fra naturens side, vil jeg anbefale å velge et par sko eller sandaler med litt hæl på, for å komme opp i høyden og bære kjolen med eleganse og stil. Ikke minst unngå at den blir for sekkete. Et godt tips kan i så fall være å bruke et belte i livet, for å gi kjolen mer form og fasong. Er du høy og slank, kan det være fint med helt flate sandaler til. Sko med kilehæl eller grove hæler er et annet godt alternativ, om du ikke er verdens beste på å holde balansen på skyhøye stiletter. Og har du litt stor byste, er V-ringning eller omslagsform et hett tips!

Siden de fleste maxikjolene kommer uten ermer, kan det være fint å ha en denimjakke, blazer, bolero eller lett kardigan utenpå, om du føler for å være litt mer kledd. Et lekkert sjal er et annet godt alternativ, for eksempel om du skal i bryllup og ønsker å dekke til skuldrene litt.

Her kommer noen av mine favoritter! ❤

Lindex_499Prikkete kjole med belte og plisserskjørt fra Lindex, kr 499.

Mango_1199Plommefarget kjole med V-ringning fra Mango, kr 1199.

HM_199Grå hverdagskjole fra H&M, kr 199.

Zara_1159Mintgrønn kjoledrøm fra Zara, kr 1159.

Mango_199Romantisk sommerkjole med blomsterprint og stropper fra Mango, kr 199.

hmprod-1Kjole med tropisk print, V-skjæring og belte i livet fra H&M, kr 399.

(Foto: Produsentene)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s