I’m back!

9b9572bfc324543ff4ea732e2ad0e604 Neida, bloggen er ikke død og begravet. Dersom du lurte. Har bare skjedd så utrolig mye i det siste. Nå har jeg derimot tenkt å plukke opp tråden igjen. Se opp for både Ti på topp og Skjønne nyheter i nær fremtid! Og så er det vel kanskje på tide å piske liv i Ukens antrekk, igjen? For ikke å glemme å heie litt på noen bra damer der ute! Jeg håper du har det bra, og at du har lyst til å henge med videre. I’ll be back!!!! ❤

(Foto: Pinterest.com)

Om BRA DAMER!

VIBEKE STIANSEN Journalist og stylist med mer enn 18 års erfaring fra magasiner som [mag], Det Nye, ALT for damene, Norsk Ukeblad, Hjemmet, Kamille, Bonytt, Tara, Foreldre & barn.no og BAM. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker tips og råd! Jeg er også tilgjengelig for journalistiske oppdrag, styling og foredrag. vibekestian@gmail.com eller 932 45 303.
Dette innlegget ble publisert i Bloggen og merket med . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s