10 lekre vårjakker!

Lindex_899_Trenchcoat fra Lindex, kr 899.

1. Klassikeren

En evig klassiker som hører våren til. Trenchen er både tidløs og elegant, og dersom du ønsker en parisisk touch over antrekket, kombinerer du den med en stripete genser og smale jeans. Til dette et par klassiske pumps, herreinspirerte sko eller lave ankelboots. 69928604302_m

Militærinspirert fra Gina Tricot, kr 599.

2. Armyjakken

En av sesongens store trender er militærinspirerte jakker, og da aller helst i den velkjente, militærgrønne fargen. Et annet kjennetegn er utenpåsydde lommer. Denne minner litt om en pilotjakke, men er litt lengre og rettere i fasongen. Super sammen med jeans for et avslappet hverdagsantrekk. high_0130644_MLyserosa kåpe fra Ellos, kr 399.

3. Oversized minimalisme

Denne jakken er nesten som et kinderegg, med tre ting på en gang. Her får du både en oversized jakke i minimalistisk og moderne stil, med den tidsriktige, pastellrosa nyansen. For ikke å glemme det lekre fôret! Superlekker til hvite bukser, som vist på bildet over. 324495421-d3e0ea99-95f2-4895-be59-4d264925a7b4Mørkeblå skinnjakke fra Laura Clément/LaRedoute.no, kr 2199. 

4. Skinnjakken

Trenden med korte skinnjakker vil ingen ende ta, og har blitt et fast innslag i garderoben til mange. Ikke minst fordi den kan kombineres med både bukseantrekk, kjoler og skjørt. Synes du de grove bikerjakkene blir litt vel maskuline, kan du titte etter en med et mer feminint og nettere snitt. Slik som denne!

7147025400_2_6_1 7147025400_6_1_1

Denimjakke fra Zara, kr 399.

5. Dongerijakken

Den perfekte hverdagsjakken, som også er super utover sommeren på litt kjølige dager. Akkurat som skinnjakken er olajakken svært anvendelig og kan brukes til det aller meste. Ikke minst kan du slenge den over en søt, blomsterkjole, for å gjøre den litt røffere i uttrykket. Eller du kan kombinere den med noen chinosbukser og en enkel T-skjorte/strikkegenser. lookbook_q1_31.jpg.transform Sommerkåpe fra Vivikes, kr 1299.

6. Pastellfarget kåpe

I utgangspunktet bruker vi vel ikke kåpe på sommeren (selv om det aldri er godt å vite i dette landet), men denne heter faktisk sommerkåpe i produktbeskrivelsen. Jeg velger å tolke det som en vårkåpe i en delikat mintfarge, som får oss til å drømme om sommer, sol og lysere tider. Og den er utvilsomt utrolig lekker!Marimekko Kumu_Coats_Art no - 64861_3995 SEK_3600 NOK_3200 DKK_Material - 100%CO_Size - 34-46Stripete kåpe fra Marimekko, kr 3600.

7. Stripedilla

Sjelden har det vært en sesong med så godt utvalg i helt tynne kåper. Her kommer en stilig variant for deg som som er glad i striper. At den har belte i livet, gjør at du får et smalere midjeparti og finere fasong. Noe som er en fordel om du går for striper på tvers, som jo ikke akkurat har noen slankende effekt i seg selv. Pluss også for den delikate kombinasjonen av mørkeblått og lys rosa. hmprod Mønstret jakke fra H&M, kr 399.

8. Grafisk mønster

Dette er jakken for deg som føler for å skille deg litt ut. Med sitt grafiske, særegne mønster, er dette jakken som vil gi masse oppmerksomhet. Men på en positiv måte! Siden den er så mye i seg selv, kan det være en fordel å tone ned øvrig fargebruk, og style den med noe ensfarget under. 43045683_CG_BSemsket skinnkåpe fra Mango, kr 1499.

9. Semsket 70-talls

Vi kommer ikke utenom, 70-tallet er og blir sesongens store vinner på trendfronten. Og til denne stilen passer det bra med en brun, semsket skinnjakke eller kåpe. Noen lyse slengbukser, enten i hvitt eller denimblått, vil være et naturlig valg å style denne med. I hvert fall om du er på hippie-trippen, og ønsker å kjøre stilen fullt ut.F0926-310-side F0926-310Mønstret jakke fra Ganni, kr 239.

10. Kort og godt

En annen sterk trend, er den helt korte jakken, som kommer i alle mulige variasjoner. Jeg falt helt for denne med naturprint på. Ikke minst er det supert at den har ull i seg, så gir den litt ekstra varme selv om den er kort. Kombiner den med noen vide bukser, gjerne kulotter (de korte og vide buksene), eller med et lyst skjørt som vist på bildet over. Ønsker du et feminint og elegant antrekk, velger du noen klassiske pumps med høye hæler til.

(Foto: Produsentene)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s