Ti på topp, uke 6!

838fd9ec57ab7ae7965371d3637ac56e e92a025ce4ab26bd9a90ca88cacad1081. Back to the seventies! Tiden er inne for å scanne gjennom de nyeste vår/sommer-kampanjene. Og ikke overraskende, er det 70-tallet som helt tydelig har vært den store inspirasjonskilden bak flere av dem. Slik som i denne kampanjen fra Chloé, med retrodetaljer som store, runde solbriller, denimplagg og brune skuldervesker i skinn. HM_12992. Klar for pysjparty? Nei, denne hører ikke hjemme i nattøy- eller undertøysavdelingen. Kimonoer, som jo i mange tilfeller minner om eksklusive pyjamasplagg, er en av de nye trendene for sesongen. Og da gjerne med matchende bukse til. Denne i silke, fra H&M, er ekstra flott med eksotisk print på, og koster kr 1299. 9f03267f41214c5df37cbb1d2e1dc46f

3. The Shag: Ifølge sikre kilder, slik som Eirik Thorsen, kreativ ansvarlig og daglig leder hos Adam og Eva i Grensen, er denne frisyren en av de aller hotteste akkurat nå. Den kalles visstnok The Shag, uten at jeg trenger å kommentere akkurat det noe nærmere. Det hele skal se litt tilfeldig ut, men selvfølgelig ikke være det…. Selv gikk jeg for en mini-bob ala denne, da min gode venn Tom Furuseth hos Frends, klipte meg tidligere i uken: 59412eb47ed1a3507b8e36c71a5bc2c8 hm-key-spirng-2015-pieces04 4. Flower power! Nå blomstrer det i alle butikker, og det er helt herlig. Den nye våren er i anmarsj, noe vareutvalget bærer bud om. Og en av trendene som gjerne dukker opp hvert år, er delikate blomsterprint. Denne våren er intet unntak. Er du ekstra modig, kombinerer du forskjellige blomsterprint sammen, slik som sett på reklamebilder fra H&M.

pr_29qs_1ab_0a7_ss15_prada_4800nok

5. Runde solbriller: Som allerede røpet på et innlegg lenger opp på lista her, er altså de store, runde solbrillene tilbake for fullt. Enten du går for den mer klassiske, 70-tallsvarianten i brunt, som hos Chloé, eller tar den helt ut med sølvnagler, som hos Prada. Da må du imidlertid grave dypt i lommeboken, da de koster kr 4800. Poenget var egentlig å vise at de runde solbrillene er helt riktig fasong å bli sett med denne våren. zadig 6. Zadig & Voltaire i Oslo: I går åpnet den aller første Zadig & Voltaire-butikken i Norge. Nærmere bestemt på Eger Høyer på Egertorget i Oslo. Det franske merket er kjent for sin rocka og bohemaktige stil. I mange år var Erin Wasson ansikt utad for merket, og stilen er derfor ofte forbundet med henne. Blondebluser og strikkegensere mikset med jeans og cowboyboots, er kort oppsummert noe av det du vil finne der. Samt innslag av frynser og rocka skinnvesker.karlie-kloss-kate-spade-spring-2015-campaign03 7. Iris – 93 år og modell! Altså, Iris Apfel er bare den kuleste dama jeg vet om. Nå gjør hun det igjen, og stiller opp i nok en reklamekampanje. Denne gangen er det snakk om den nye vår/sommerkampanjen for Kate Spade New York. Jeg digger stilen hennes, og jeg digger dama!!! ❤

6A4A66A15A12A28a

8. En ny vår med Ganni! Det er så utrolig inspirerende å titte på de nye kolleksjonene. En av mine favoritter er utvilsomt denne fra Ganni. Synes den har så mye fint – og variert. Et stort pluss i boken! Her får du alt fra buksedresser til delikate print, samt skinn og plagg med en ekstra edge, for deg som liker å skille deg litt ut. S0000007235924_F_W40_201412011116529. Kulottene kommer! Har du ikke fått med deg moteordet kulotter ennå, er det bare å lære seg det først som sist. Det er nemlig navnet på de korte, vide buksene, en trend som vi kommer til å se mye mer av fremover. Jeg lover deg! Supert i kombinasjon med lange støvletter, særlig nå før det blir varmere i lufta, deretter med de lekreste snøresandalene til. Gjerne med høye hæler for å komme litt opp i høyden, og for å bære buksene med en viss eleganse og stil. Denne er fra Lindex og koster kr 399. DON DONNA ARJA HANDBAG COGNAC_Handbags_Art no - 245614_499 SEK_Material - _Size -  kopi10. Brunt skinn er IN! Igjen en trend inspirert av 70-tallet. Men uansett hvilken stil du går for, brunt skinn er definitivt IN. Og da gjerne den varme, fine cognac-fargen, slik som på vesken her. Digger også den kule formen, litt sånn bowlingbag-aktig og retroinspirert, akkurat som jeg liker det. Denne er fra Morris og koster kr 499.

(Foto: Pinterest.com og produsentene)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s