Dette bør du se etter på salg!

S0000007167879_F_W40_201408290755254219239050_6_1_1 6873833644_6_1_1 7050219230814_F_7165061_L_LONDON_LS hmprod-5hmprod-7

hmprod-669695114601_m

Romjulen og januar er høysesong for salg. Alt fra høst- og vinterkolleksjonene skal ut, helst fortest mulig, for å gjøre plass til spennende vårnyheter. Så er du så heldig å ha litt penger igjen etter julen, eller kanskje fikk du i julegave, da kan du gjøre flere gode kupp nå. Men hva bør du egentlig se etter på salg? Her får du noen smarte tips til hvilke trender som fortsetter utover våren!

Lodne lurvejakker 

Kanskje ikke den mest flatterende betegnelsen, men jeg vet liksom ikke hva annet jeg skal kalle dem. Jeg snakker om både innejakker og utejakker som er rufsete og lodne på overflaten, eller er i teddystoff. Trenden som begynte i høst, fortsetter utvilsomt utover våren. Så her er det bare å gå på jakt etter den perfekte jakken!

Strikkegensere

Trenden vi elsker, nemlig store, deilige strikkegensere, har kommet for å bli. Perfekt i kombinasjon med skinnbukser, jeans, skjørt, mønstrete bukser, og ja, egentlig til det meste. Velg gjerne en i en beige, offwhite eller hvit variant dersom du ønsker en du kan bruke hele året.

Mønstrete sett

Todelte sett, i form av bukse og overdel i samme mønster, dukker stadig opp i nye kombinasjoner, og er også en av vårens store trender. Det geniale er at du da har et supert utgangspunkt for mange nye antrekk, siden du også kan bruke dem hver for seg sammen med andre plagg.

Jeans og bukser med sleng

Et par velsittende jeans blir aldri feil å investere i, enten du velger en blå, grå eller sort variant. Ønsker du derimot å følge den seneste trenden, er det jeans og bukser med bootcut eller sleng nederst som gjelder. Så kommer du over en slik, er det bare å benytte sjansen og hive seg på 70-talls trenden som kommer sterkt utover våren.

Denim generelt

Det er forøvrig ikke bare jeans du bør holde utkikk etter. Alt av denim generelt er og blir en stor trend videre. Slik som for eksempel dobbel denim, med både jeans og skjorte i tilnærmet lik farge. Det kan også være stilig å mikse flere forkjellige blånyanser i ett og samme antrekk. Olajakka er også et plagg vi på ingen måte er ferdig med ennå, og er dermed et annet hett tips.

Vide bukser

Vi har sett antydningen en stund, men trenden har liksom aldri tatt helt tatt av her hjemme. Den kommende sesongen, derimot, er det nok ingen vei utenom. De vide buksene har kommet for å bli (i hvert fall en stund til). Og jeg sikter både til bukser med høyt liv og vide ben, og vide bukser med korte ben som gjerne stopper et stykke oppå leggen. Med andre ord en sterk trend verdt å merke seg for våren, og dermed et plagg verdt å titte etter på salg.

Plagg og tilbehør med frynser

Enten du henter inspirasjon fra Pochahontas eller går for en mer cowgirl-variant, så er frynser et viktig stikkord for den neste sesongen. De dukker nemlig opp på boots, vesker, jakker og pleddliknende ponchoer. For den rette looken, se gjerne etter plagg og tilbehør i beige, brunt og hvitt, eller med etniskinspirert mønster på.

Ponchoer

Jeg var så vidt inne på det i forrige avsnitt. Men også de mer klassiske ponchoene fortsetter. De i forskjellige strikkekvaliteter som må tas over hodet, er et trendplagg som kun er i startfasen, og som i høyeste grad fortsetter.

Buksedresser     

Trenden som startet for noen sesonger siden, har bare eksplodert. Og det er absolutt ingen ting som tyder på at den går over med det første. Tvert om. En buksedress har blitt et fast innslag i både hverdags- og festgarderoben, og er et supert plagg å investere i dersom det plutselig skulle dukke opp på salg.

Striper

En stripete genser er en evig klassiker som både forbindes med parisisk chic, og som dukker opp hver vår/sommer i anledning den maritime looken. Med andre ord et tidløst plagg som aldri blir feil, og som er et anvendelig plagg å ha i garderoben.

Ankelboots

Et par ankelboots er et annet hett tips, siden de både er tidløse og passer til det aller meste. Sort er safe, men også den brune cognacfargen er verdt å merke som et supert alternativ til den 70-tallsinspirerte bølgen som er på vei.

Dyreprint

Mønsteret som både er elsket og hatet, er på ingen måte utdatert ennå. Dyreprint etterlikninger fortsetter som aldri før, og er du usikker på om det er helt din greie, kan du jo benytte sjansen om du snubler over en topp på salg. Da er det ikke den aller største investeringen om den ikke blir din nye favoritt. Når det er sagt, antrekk med et hint av dyreprint kan være utrolig stilig om det styles på den rette måten. Hiv en lang kardigan utenpå, i for eksempel beige, sort, offwhite eller grått, dersom du synes mønsteret blir litt mye!

(Foto: Produsentene)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s