Perfekt makeup til jul og nyttår!!

Det er ikke bare treet som skal pyntes til jul! 😉

Her kommer tips om smarte produkter som vil gjøre deg ekstra festfin.

8021226_fpx.tif

Beauty Flash Balm fra Clarins, kr 355. 

Denne såkalte Askepott-kremen skal umiddelbart glatte ut, stramme opp, og gi huden ny glød, samtidig som den er et bra underlag for makeupen.

8094338_fpx.tifGenerate-4.ashx

Le Teint Touche Éclat fra YSL, kr 425. Maestro Fusion fra Giorgio Armani, kr 480.

Begge er superbra foundationer som har vunnet en rekke skjønnhetspriser. En god base er som kjent et viktig utgangspunkt for en perfekt makeup. Le Teint Touche Éclat skal gi huden ekstra glød, fukt og føles naturlig på, ikke som en maske. Maestro Fusion har en superlett konsistens, som smelter lett inn i huden. I tillegg skal den gjøre huden glatt og jevn, fremheve hudens egen glød, og gi et naturlig resultat.

Generate-2.ashx

 Touche Éclat fra YSL, kr 299.

Det er ikke uten grunn at den har fått kallenavnet tryllepenn. Touche éclat er en lysreflekterende concealer, som er perfekt til å lysne områder, som rundt nesen, rundt øynene, munnen, eller der du måtte føle behov for det. Den kan også brukes til å highlighte enkelte områder, som for eksempel rett under brynene eller øverst langs kinnbena.

Diorific-Gold-Shock-Illuminating-Pressed-Powder

Diorific Golden Shock Highlighter fra Dior, kr 645. 

Lekkert gullskimmerpudder fra Dior. Ikke bare er det lekkert å se på, det passer perfekt til deg som ønsker litt ekstra glitter og glam. Påføres der du ønsker litt ekstra glød, slik som kinnben, øyelokk og øverst på brystet. Men ikke overdriv! Det er faktisk ikke meningen at du skal glitre som et juletre.

b_325012Liner Plume fra Lancôme, kr 270.

En sort eyeliner er superelegant og gir deg kjapt en klassisk og svært elegant look. Er du nybegynner i faget kan det være lurt å starte med en slik «penn», som er lettere å tegne strek med enn en flytende eyeliner med veldig tynn pensel. Et triks er å prikke opp linjen først, før du tegner selve streken. Er du usikker på hva slags strek du skal legge, finnes det mange gode illustrasjoner og videoer på nett. Øvelse gjør mester!

Generate-1.ashxVippetang fra Shiseido, kr 265.

Med en ekstra bøy på vippene, vil de straks se litt lengre ut enn de er. Ikke minst dersom du har rette vipper i utgangspunktet. I tillegg vil det også gi deg et litt åpnere blikk. Men regelen er å vippe vippene FØR du tar på maskara, hvis ikke kan du brekke vippene helt av. Og det er jo ikke like stilig.Generate-5.ashx38 ºC Separating & Lengthening Mascara fra Sensai by Kanebo, kr 255.

Verdens første vannfaste maskara som fjernes ved varmt vann på 38 grader. Fjernes enkelt i dusjen eller med en bomullspad, og er med andre ord genialt for deg som reagerer på eller ikke liker øyensminkefjernere. Selv føler jeg at enten så svir slike sminkefjernere, eller så blir jeg helt tåkete i øynene av dem.

3605522105010_RougeEcstasy_404Rouge Ecstasy fra Giorgio Armani, kr 255. 

Få ting er vel mer glamorøst til festbruk en røde lepper. Rouge Ecstasy er et såkalt hybridprodukt som både er rik på pigmenter som skal farge leppene røde, samt pleie dem som en leppepomade. Perfekt for deg som føler du blir veldig tørr på leppene av andre leppestifter. For et mer presist resultat, og for at den ikke skal skli ut, vil jeg anbefale å ramme inn leppene med en lipliner først. (Les mer om hvordan få perfekte, røde lepper her).

(Foto: Produsentene)

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s