Ukens antrekk: Uke 51, del 2!

                  69072900001_m                           cecilie-melli-2692097-311x467

hmprod-52200001092_1_1_1-1

Jeg lovte dere jo et antrekk til denne uken. Og da måtte det jo nesten bli et med mer festsus over seg. Mulig julebordene roer seg nå, og familiemiddagene tar over, men vi har jo fortsatt nyttårsaften hvor det virkelig er lov å ta frem all pynten.

69072900001_m

Jumpsuit fra Gina Tricot, kr 499.

Dress up! Dette minner kanskje aller mest om en fotsid penkjole, men er faktisk en buksedress med vide ben. Jeg synes den er både classy og glamorøs på en gang. Paljetter hører liksom festen til, og dersom du synes det blir litt vel avkledd uten ermer og stropper, kan du fint ha en kort bolero eller dressjakke utenpå.

cecilie-melli-2692097-311x467

Stort halssmykke fra Cecilie Melli, kr 1200.

Make a statement! De store statementsmykkenes tid er på ingen måte forbi. Og jo større jo bedre. Et perfekt valg til en stroppeløs kjole, topp eller buksedress, hvor det virkelig kommer til sin rett. I utgangspunktet er regelen at med et stort smykke, er det lurt å tone ned ørepynten en smule. Med mindre du ønsker virkelig å trå til med litt ekstra glamor, da kan du velge noen hengenede øredobber til, som plukker opp temaet i smykket.

hmprod-5

Fuskepels fra H&M, kr 699.

Fake it! Jeg har sagt det flere ganger før, men jeg sier det gjerne igjen. Det finnes absolutt ingen gode argumenter for å velge ekte pels. Noe jeg også sier et høyt og tydelig NEI til! Ønsker du likevel en jakke som både er varm og gjør litt ekstra ut av seg, kan du alternativt velge en fuskepels til å ankomme festen i. Denne i turkisgrønt er superfin i kombinasjon med både sort, grått og sølv.

2200001092_1_1_1-1

Sølvsko fra Zara, kr 499.

Metallica! Alt som skinner, glitrer eller er blankt er supert tilbehør når vi snakker fest! Ikke alt på en gang, da. Men en slik lekker sølvsko ville garantert gjort selveste Askepott misunnelig. I hver fall om vi tenker oss en ny, moderne versjon! 😉

(Foto: Produsentene)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s