Ukens antrekk: Uke 49!

717603_Fhmprod-8 68294303201_m 6102301040_2_1_1-1

Det er fredag, det er snart helg, og mange skal kanskje på julebord i helgen. Her kommer i hvert fall ukens antrekk, så absolutt et julebord verdig. 717603_FOffwhite bluse med rysjekanter fra Kappahl, kr 299.

C’est chic! En hvit penbluse har man alltid bruk for. Denne er i tillegg svært elegant, og nesten litt victoriansk-inspirert med sine rysjeaktige detaljer i halsen og på ermene. Super i kombinasjon med et skjørt, eller skinnbukse om du vil spille på kontraster.

    68294303201_m

Rødt fløyelsskjørt fra Gina Tricot, kr 149.

Red velvet! Få ting er mer høytidstemt og juleaktig enn rød fløyel. Her i form av et drapert skjørt, som er flatterende for mange. Spesielt om du har litt rumpe og lår, kan en slik drapering være heldig. Men også dersom du ønsker deg mer former. Skjørtet er lekkert med en feminin bluse til, eller en lodden strikkegenser som gjør antrekket litt mer nedpå.hmprod-8

Gullveske med skulderlenke fra H&M, kr 199.

Golden girl! Med tilbehør i gull, får antrekket straks ekstra festsus over seg. Gull er dessuten lekkert i kombinasjon med dyp rødt, noe som passer svært godt i anledning jul. En slik liten partyveske er for øvrig nesten et smykke i seg selv, og kan fort bli den berømmelige prikken over i-en til festantrekket.

6102301040_2_1_1-1

Sorte ankelboots med gullfarget glidelås fra Zara, kr 559.

Zip it! Som nevnt tidligere, så har ankelboots langt på vei tatt over for pumps, for deg ønsker en mer moderne vri på antrekket. Velger du et par med høye hæler, er de så absolutt nok pyntet til et festantrekk, enten det består av skjørt, kjole eller bukser. Disse har i tillegg en lekker glidelåsdetalj, som setter en ekstra spiss på det hele.

(Foto: Produsentene)

 

Om BRA DAMER!

VIBEKE STIANSEN Journalist og stylist med mer enn 18 års erfaring fra magasiner som [mag], Det Nye, ALT for damene, Norsk Ukeblad, Hjemmet, Kamille, Bonytt, Tara, Foreldre & barn.no og BAM. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker tips og råd! Jeg er også tilgjengelig for journalistiske oppdrag, styling og foredrag. vibekestian@gmail.com eller 932 45 303.
Dette innlegget ble publisert i Inspirasjon, Mote, shopping og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

4 svar til Ukens antrekk: Uke 49!

 1. Elizabeth sier:

  Dette antrekket var helt digg. Kjempe stilig skjørt.
  Venter alltid i spenning på ukens antrekk.

  Lik

  • BRA DAMER! sier:

   Så utrolig koselig å høre, Elizabeth!! 🙂 Nå ble jeg glad. Det kommer snart et nytt antrekk for denne uken. Så følg med, følg med!! Vibeke 🙂

   Lik

 2. Karianne sier:

  Guri, du legger ut så mye fint! Det skjørtet var helt fantastisk!

  Lik

  • BRA DAMER! sier:

   Tusen takk igjen, Karianne!! 🙂 Blir så glad for at du synes det, og for at du faktisk tar deg tid til å kommentere det. Håper neste antrekk også faller i smak. Kommer en av dagene snart! Vibeke 🙂

   Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s