Kremen som «blurer» ut linjene!

Glem BB- og CC-kremer, nå er det Blur-kremer som gjelder!! Det er i hvert fall en av de heteste trendene innen skjønnhet akkurat nå. Disse produktene har også blitt omtalt som virkelighetens photoshopping, og er et perfekt verktøy i disse julebordstider. En blur-krem skal umiddelbart blure ut (eller hviske ut) markerte linjer, minimere porer og gjøre huden glattere. Med andre ord en slags primer og BB (beauty balm) i ett, som skal jevne ut huden og sørge for at makeupen sitter bedre. Her er noen av blur-kremene på markedet nå:ultimate uv shield spf50 30ml 0001Micro-blur Skin Perfector fra Kiehl’s, kr 220. (Kan blant annet kjøpes på parfymeri.no).

200237_0001-zoomProd

Instant Smooth Perfecting Touch fra Clarins, kr 260. (Kan kjøpes i utvalgte parfymerier og blant annet på kicks.no).Generate.ashxVisionnaire 1-minute-blur Instant Perfector fra Lancôme, kr 495. (Kan kjøpes i utvalgte parfymerier og blant annet på kicks.no).

Generate-1.ashx

Blue Therapy Ultra-Blur fra Biotherm, kr 325. (Kan kjøpes i utvalgte parfymerier og blant annet på kicks.no).

L%27Or%C3%A9al Paris - Blur Cream Light

Nude Magic Blur Cream (med farge) fra L’Oréal Paris, kr 179. (Kan blant annet kjøpes på Vita, Cubus, H&M og blush.no).
84960_complexionprimer_poreperfectingPore Perfecting Complexion Primer Potion fra Urban Decay, kr 175. (Kommer først til Norge i februar, og vil da bli tilgjengelig hos Kicks og Steen & Strøm. Kan i mellomtiden blant annet bestilles fra sephora.com).  

(Foto: Produsentene)

2 kommentarer

    • Ja, det er et smart produkt! Anbefaler at du sjekker med noen som jobber på et parfymeri eller tilsvarende, så du er sikker på at du får et produkt tilpasset deg og din hudtype! Lykke til! 🙂

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s