Ukens antrekk: Uke 48!

S0000007192991_F_W40_20140912132346 hmprod-1

 

hmprod 8581304025_1_1_1

 

Bedre sent enn aldri? Her kommer i hvert fall ukens antrekk, uke 48!

S0000007192991_F_W40_20140912132346

 

Mønstret kjole fra Lindex, kr 399. 

Boho chic! Jeg er nok litt inspirert av den kommende våren når det kommer til klær om dagen. 70-tallet kommer jo sterkt tilbake, og i den forbindelse også boheminspirerte plagg. Selv om dette er en kjole som er super i kombinasjon med lange støvletter, kan den også brukes som en tunika over et par slengbukser, for den rette hippielooken.

hmprod-1Fuskpelsjakke fra H&M, kr 999.

Fake it! Trenden med fuskpels har virkelig tatt av denne sesongen, og den skal gjerne være oversized. Super over et lettere kjoleantrekk, så du ikke fryser ihjel før du ankommer festen. Og stilig i kombinasjon med en smal jeans eller en skinnbukse for en rå hverdagslook.

hmprodLang skinnstøvlett fra H&M, kr 1999. 

Tigh high! De superhøye støvlettene er både sexy og lekkert til korte kjoler og skjørt. Og da snakker jeg ikke om høyden på hælene, men om støvlettene som rekker helt opp til låret. Eller i hvert fall til over kneet. Et stilfullt alternativ til ankelboots eller pumps.

8581304025_1_1_1Clutchveske fra Zara, kr 259.

Håndterbart! En snerten liten clutch til å holde i hånden, er ofte prikken over i-en for et gjennomført antrekk. Denne i burgunder, som er en av sesongens trendfarger, står i stilig kontrast til resten av antrekket. Samtidig plukker den opp en av fargene i kjolen, som forøvrig er et smart triks når du skal velge tilbehør!

(Foto: Produsentene)

4 kommentarer

  1. Fint antrekk. Likte veldig godt den freshe clutchen til, som tar igjen fargen i kjolen. Stilig med støvletter som går op på lårene, men jeg merker det sitter langt inne å kjøpe noen. Selv om jeg har sett utrolig mye fin styling av disse i det siste, er jeg liksom redd det skal bli litt tacky.

    Liker

    • Tusen takk, så koselig at antrekket falt i smak, Kari! 🙂 Er enig i at det er litt uvant med så lange støvletter, og det er jo viktig at du føler deg vel i dem også. Skjønner hva du mener med tacky, men med det rette antrekket til, tror jeg ikke det trenger å bli det. Fortsatt fin dag til deg! Vibeke 🙂

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s