Sara Rostrup – ny makeupansvarlig for L’Oréal!

I dag startet jeg dagen med en fransk frokost i 3. etasje på Paleet, Karl Johan. Nærmere bestemt i YME Bookstore, som ligger i øverste etasje av en spennende, ny konseptbutikk bestående av fashion, interiør, kunst og design, og som forøvrig er en superfin bokhandel for deg som er interessert i mote- og kunstbøker m.m. Sjekk ut mer om YME her.

Men det skulle ikke handle om bøker i dag, men une petite surprise. L’Oréal Paris, avdeling Norge, skulle nemlig avsløre hvem den nye, offisielle makeupartisten deres er. Og svaret er Sara Rostrup! Selv har jeg helt fra starten fulgt med på og lest det danske magasinet Eurowoman, et av mine favorittmagasiner, og måneden blir ikke helt den samme uten. De seneste årene har Sara jobbet som skjønnhetsansvarlig her. Jeg kan ikke si annet enn jeg ble bittelitt starstruck av endelig å få møte henne. Og for en hyggelig dame!! Jeg hadde ingen anelse før i dag, at hun faktisk er NORSK! Sara er nemlig født i Arendal, men fast bestemt på å bli klesdesigner, flyttet hun til København etter videregående. Etter noen års studier, skjønte hun under avgangsshowet at hun var mer interessert i at makeupen på modellene skulle være perfekt, enn at klærne var nystrøket. Ifølge henne selv er hun en ganske rastløs sjel, og det gikk raskere å være kreativ gjennom å legge sminke, enn å designe klær. Dagen etter ringte hun til Nicci Welch, en av Københavns beste makeupartister, som straks tok henne under vingene sine.

I 2008 flyttet Sara til New York, fast bestemt på å assistere Gucci Westman, en av verdens mest berømte makeupartister, og det tok ca to uker før hun utkonkurerte 12 andre og fikk jobben. Det kommende året jobbet hun blant annet for legendariske fotografer som Mario Testino og Annie Leibovitz. Hun har også hatt magasinjobber for Vogue, W, V magazine, Cosmopolitan og Interview med kjendiser som Jennifer Aniston, Cameron Diaz, Jessica Alba, Jessica Biel og Grace Coddington, for å neven noen. Det var også under oppholdet i New York at den populære beautybloggen hennes: youblush.com ble til. Noe som igjen førte til at hun gjorde seg bemerket som skribent og ble tilbudt jobben som skjønnhetsredaktør i Eurowoman, da hun flyttet tilbake til kjæresten i København.

Nå starter altså et nytt kapittel for Sara, nemlig jobben som ansvarlig makeupartist hos L’Oréal Paris. Jeg mener de har gjort et kupp ved å kapre talentfulle Sara, og ønsker henne lykke til med den nye jobben. Heia bra damer, som vet hva de vil og ikke gir seg før de får det til!! ❤

6Q2A49426Q2A4229-2

2 kommentarer

    • Takk selv, dyktige Sara! 🙂 Veldig hyggelig å få hilse på deg, og grattis med ny jobb! Det blir spennende å følge dine nye prosjekter. Fin søndag til deg! Vibeke 🙂

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s