Ukens antrekk: Uke 41!

Marimekko coat Ylle_ 005274677-0014_2

5054301040_1_1_1AW14_Morris_DonDonna_Molly_Handbag_Offwhite_249nok_243688_01.jpg

Ny uke, nytt antrekk! Denne uken har jeg latt med inspirere av 60-talls trenden som er tilbake for fullt ❤

Marimekko coat Ylle_ 005

 

Blå kåpe fra Marimekko, kr 3895.  

Hot med blått! Knallblått er definitivt en av sesongens trendfarger. Og for en nydelig farge det er!! Jeg falt helt for denne kåpen fra Marimekko, men sin flotte A-form og tydelige referanser tilbake til 60-tallet. Ser for meg at den er fin over en enkel strikkekjole, eller et todelt sett med skjørt og polo til. Gjerne i sort og hvitt, som en fin kontrast til kåpen.

274677-0014_2

Sort alpelue i ull fra River Island/Nelly.com, kr 139. 

Paris chic! Den har liksom blitt selve symbolet på parisisk hverdagsliv og eleganse. En alpelue på snei, kan fort nesten bli litt parodisk. Men stylet på den rette måten, til det rette antrekket, kan den også være prikken over i-en. Jeg kjenner at de franske følelsene kommer med en gang, og jeg vil til Paris. NÅ! ❤

5054301040_1_1_1

 

Lange knestøvletter i semsket geiteskinn fra Zara, kr 1795.

Over kneet! Jo lengre, jo bedre! Og sesongens allere heteste støvletter går helst over kneet. Personlig synes jeg disse lange støvlettene funker aller best til skjørt eller kjoler. Det blir liksom litt mye å ta de utenpå bukser. Da bør buksene i så fall være veldig trange eller tightsaktige. Disse er også med på skape den rette 60-talls-looken.

AW14_Morris_DonDonna_Molly_Handbag_Offwhite_249nok_243688_01.jpg

Offwhite skulderveske fra Morris, kr 249.

Fin over skulderen! Siden både støvletter og hatt er sorte, kan det være fint å bryte med en hvit veske. Det vil utgjøre en fin kontrast til resten. De små skuldervesken er i vinden som aldri før, og også denne har en fin 60-talls vibe over seg. Ikke minst liker jeg detaljen med dusken på glidelåsen.

(Foto: Produsentene)

 

4 kommentarer

    • Heeeelt enig, Karianne!!! 🙂 Elsker den blåfargen! Og synes de lange støvlettene er helt rå. Tusen takk for koselig kommentar! Ha en nydelig høstuke! Vibeke 🙂

      Liker

  1. Ååå, take me to Paris! 🙂 Hærlig blåfarge, og alpelue er en lue jeg faktisk kler! 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s