Klar for nye eventyr!!!

Etter hektiske uker med veldig mange fotoshoot, tar jeg meg nå en liten miniferie. Denne gangen går ferden til Gøteborg, og inspirert av en flott modell på 51, som jeg jobbet med i forrige uke, tar jeg toget. Hun fortalte nemlig at hun og mannen hadde vært på interrail i sommer! Så utrolig kult!! Så denne gangen lar jeg bilen stå, og drar på «interrail» til Gøteborg 😉 Som jeg gleder meg! Synes Gøteborg er en så sjarmerende og koselig by, og det skal bli utrolig deilig med litt ny inspirasjon. Følg meg gjerne på instagram på @vibekestiansen, som jeg kommer til å oppdatere jevnlig! Og så har jeg store planer om å lage en Gøteborg-guide i etterkant.

Ønsker dere alle en nydelig helg, hvor enn dere er i verden! Ta godt vare på hverandre ❤

Og mens jeg pakker det siste, lader jeg selvsagt opp med han her …

(Video: Youtube.com)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s