Jakken du kan bli avhengig av!

For snart et år siden kjøpte jeg en lang, sort kardiganjakke i en slags ullblanding på Cubus. Det tok litt tid før jeg begynte å bruke den, men nå har jeg totalt flyttet inn i den. Helt perfekt når det som i disse dager er kaldt om morgenen, men blir varmere utover dagen. Jakken er med meg på stylingjobber og egentlig overalt. Og jeg tar den av og på etter behov. Denne sesongen har de lange strikkejakkene tatt helt av, og det er knapt nok en butikk som ikke selger lange kardiganjakker i øyeblikket. Jeg liker å bruke dem over jeans og en enkel topp, eller i kombinasjon med skinn. Enten i form av en skinnbukse eller skinnskjørt, for å gjøre antrekket litt mer spennende.

For min egen del innser jeg at jeg snart må investere i en ny jakke, og aller helst skulle jeg hatt en både i grått, mørkeblått og hvitt … ❤

5601158c55e710e6c002e96531cb7e1c

 

Lang strikkejakke på catwalken i New York fra Michael Kors, FW 14/15.

Lindex_399NOK_S0000007179774_PS_F.jpg 

Hvit strikkjakke fra Lindex, kr 399. 

InWear_Alea_1099NOK_C57572002_28Q_main.jpg

Mørkeblå strikkejakke fra InWear, kr 1099.

 

hmprod-1

Gra strikkejakke fra H&M, kr 249.

Ninni_cardigan_990_F_vivikes 599.jpg

Sort strikkejakke fra Vivikes, kr 599.

(Foto: Pinterest.com og produsentene)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s