Tre på topp!!!

Ken_Biker_kitt_999NOK.jpg

Trenden med skinnjakker fortsetter som bare det, men det er flere måter å tolke den aktuelle biker-trenden på. En vri er å velge en mer feminin jakkevariant, som ikke er i skinn. Slik som denne i delikat pudderrosa, men som likevel har fasongen til en bikerjakke. Supert i kombinasjon med et par jeans og lange ridestøvletter. 

Jakke fra Vivikes, kr 999.

6050301105_1_1_1

Hoppla hei! Ridestøvletten er tilbake for fullt! En enkel ridestøvlett er en tidløs klassiker, som ofte bare blir finere jo mer slitt skinnet blir. Etter flere sesonger med mye sorte (og en del beige) støvletter, er det fint å se at de gyllenbrune skinnvariantene gjør et vellykket comeback.  

Ridestøvlett fra Zara, kr 1159.

hmprod 

En morsom vesketrend som er tilbake denne høsten, er bøttevesken. Den er baggy i fasongen og kan snøres sammen på toppen. Kombinerer du den med litt frynser, får du den rette bohemfølelsen med på kjøpet. 

Skinnveske fra H&M, kr 699.

(Foto: Produsentene) 

Om BRA DAMER!

VIBEKE STIANSEN Journalist og stylist med mer enn 18 års erfaring fra magasiner som [mag], Det Nye, ALT for damene, Norsk Ukeblad, Hjemmet, Kamille, Bonytt, Tara, Foreldre & barn.no og BAM. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker tips og råd! Jeg er også tilgjengelig for journalistiske oppdrag, styling og foredrag. vibekestian@gmail.com eller 932 45 303.
Dette innlegget ble publisert i Inspirasjon, Mote, shopping. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Tre på topp!!!

  1. What’s up it’s me, I am also visiting this web page daily, this web site is actually nice and
    the users are actually sharing nice thoughts.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s