Fra catwalk til kjedebutikk!

Hei dere! Går litt ett med fotoshoots annenhver dag for tiden, så da blir det ikke alltid like mye tid til blogging. Men jeg gleder meg til å vise dere hva jeg har gjort litt senere, når det har vært på trykk. 

Når jeg løper rundt forbi, kommer jeg over litt av hvert. Slik som denne brune skinnbuksen fra H&M, og det er vel egentlig ingen tvil om hvor de har hentet inspirasjon fra? Se bare her:

8154_Short4_03

Brun skinnbukse fra H&M, kr 2499.

f51a51977bef242580248b9756576d2e

Fra catwalkvisningen til Chloé for høst/vinter 2014/2015. (Foto: Pinterest.com)

Skinn i alle former er fortsatt veldig i tiden, og det er mange skinnplagg å se i de forskjellige høstkolleksjonene. Mye har allerede kommet i butikk, og da spesielt skinnjakker (både i sort, men også andre fargevarianter som burgunder, offwhite og brunt), skinnskjørt og skinnbukser. Den cognacbrune fargen, som vist over, er også tilbake for fullt. 

Personlig synes jeg den beste måten å style skinn på er å mikse den med mykere kvaliteter, så uttrykket ikke blir for maskulint. Slik som i kombinasjon med deilige strikkegensere eller feminine bluser, kjoler eller skjørt, for en fin kontrast og et spennende antrekk. 

Ha en nydelig sensommer/tidlige høstdag, bra damer!! ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s