Ugler i mosen?

Jeg skal vel ikke akkurat skryte på meg å ha vært noen stor fan av Dolce & Gabbanas kolleksjoner opp gjennom årene. For meg kan det til tider bli litt vel mye blonder og alternativ utsmykning på klærne fra motehuset. Men akkurat denne søtsaken, kunne jeg ikke la passere uten å kommentere. Den er altså hentet fra den nye høst/vinterkolleksjonen, og viser at foruten applikasjonene, hører den italienske designerduoen til dem som har latt seg inspirere av 60-tallet den kommende sesongen. Muligens en noe spesiell fargemiks for de fleste. Men gøy med litt galskap av og til. Me like! ❤

dbfce02fe0676c83f4035c1885de6274

(Foto: Pinterest.com)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s