Godbiter fra Ganni!!!

Det danske klesmerket Ganni har hatt stor suksess de siste årene. Det som startet i 2000 med t-skjorter og stripegensere, har utviklet seg til å romme komplette kolleksjoner med tilbehør og sko, for ikke å glemme en svært populær undertøylinje. Visjonen er å designe klassiske klær til garderoben, som venninnen din kan bli misunnelig på! 😉 Ikke sjelden henter de inspirasjon fra ikoniske damer fra flere tiår tilbake mikset med en moderne stil. De kreative hjernene bak merket heter Ditte Reffstrup, kreativ sjef, og Katrine Green, designansvarlig. Spesielt de siste tre-fire årene har det løsnet veldig for merket, som stadig blir hyllet av såkalte fashionistas. Og det er jo ikke vanskelig å skjønne hvorfor. Ta bare titt på den nye kolleksjonen for høst/vinter! Full av godbiter, og ikke minst fine farger og snitt!! ❤

1a 3a 4a 10a 18a 22a 23a 33a 39a 48a 50a63a64a65a66a

 

(Foto: Ganni.com)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s